Indbydelser til barnedåb

Lav selv fine indbydelser til barnedåb

Når tiden nærmer sig og I skal til at invitere til barnedåb, så er det sjovt at lave sine egne invitationer til arrangementet. Men hvis du ikke føler at du er kreativ af natur, så kan det være en god ide at tage udgangspunkt i en skabelon til en barnedåbsinvitation. Men hvor er det lige at man skal lede efter en skabelon, som giver mulighed for at man kan lave sine egne rettelser?

 

Min første indbydelse til barnedåb

Der er naturligvis mange forskellige indgangsvikler og hvis du helst vil lave noget klippe/klistre, så skal du besøge en butik der sælger hobbyvarer. Skal du lave en indbydelse til barnedåb på computeren, så er der andre muligheder. Læs med videre på siden. Samtidig kan du måske tage udgangspunkt i nogle detaljer, der er vigtige at overveje, inden du går i gang med din første indbydelse til barnedåb.

  • Hvor mange skal inviteres? Dette er vigtigt da det klarlægger hvor meget tid du skal afsætte til din indbydelse til barnedåb.
  • Hvor mange penge må det koste? Igen, hvad er budgettet for hele arrangementet? Og hvor stor en del skal gå til indbydelser?
  • Hvilke materialer vil jeg bruge samt hvilket udtryk vil jeg have. Du kan skabe overblik på siden her: Bordpynt til barnedåb

 

Hvad skal der stå i en indbydelse?

En tekst kunne fx lyde og opstilles sådan:

Kære [gæst/gæster]
Da min mor og far syntes jeg skal døbes,
ser jeg mig nødsaget til, at indkalde min familie og bedste venner.
Derfor vil det glæde mig først at se dig/jer i
[Kirkens navn] søndag d. [dato]
kl. [klokkeslæt]

Heldigvis har jeg været i svømmehallen nogle gange, så et par baner i døbefonten klarer jeg nok.

Når jeg har svømmet lidt rundt har jeg bedt min mor og far arrangere noget lækkert mad til os alle, så hvis du/I har lyst, vil det glæde mig at se jer i [feststed] kl. [klokkeslæt]

Det er mit ønske at dagen skal forløbe i afslappet stil, så du behøver ikke komme i blonde bikini eller nystrøget badebukser, men i det du/I føler jer godt tilpas i.

Jeg håber i vil støtte mig og ser frem til dit/jeres selskab.

De bedste hilsner fra
[dåbs barnets navn]

 

Tag pc’en i brug når du skal lave en indbydelse til barnedåb

I Microsoft Word findes der en masse forskellige skabeloner som kan bruges når du skal indskrive teksten og lave indbydelser til fester. Imellem de mange muligheder findes der også skabeloner til indbydelser. Det gode ved disse skabeloner er, at du kan flytte rundt på billeder og tekst som du har lyst til, så det eneste du skal bruge skabelonen til er, at få inspiration og for at have noget til at starte med.

 

Anden inspiration til indbydelser

Hvis du ikke synes at skabelonerne i Word er sagen, så er der masser af andre muligheder på nettet. Internettet kan være en fantastisk inspirationskilde. Google blot i billeder af diverse invitationer til barnedåb, og så dukker der mange forslag op, som folk ligger ud på nettet for at vise hvor kreative de havde været. Selvom mange måske gerne vil lave noget der er helt unikt, så kan man sagtens hente inspiration i andre menneskers invitationer og så lave sin egen ud fra det.