Fine indbydelser til festen

Kreer dine egne ivitationer til festen

Du skal lave en indbydelse til fest og derfor er det vigtig, at du kommer i gang i god tid. Ved særlige lejligheder, gør det et godt indtryk at sende flotte gammeldags indbydelser ud, i fx papir eller af karton. Gør dine indbydelser personlige og send dem med posten og vis verden, at du har overskud. Det er sjældent i dag at man modtager en håndlavet indbydelse til fest, i en lækker kuvert, påsat et frimærke og en flot håndskrift, med posten!


I hvilken anledning sender man indbydelser ud?

Det kan være være både små og store begivenheder, der danner rammen for din indbydelse. Nogle tænker at det kan klares over telefonen, men på den måde kan de inviterede måske ikke huske alle facts, og de kan f.eks misse ankomsttidspunktet eller datoen. Allerede derfor er det vigtigt med en trykt invitation.

Anledningen kan være stor som lille og bliver nok mest forbundet med bryllupper. Se i linket til højre hvordan du skruer en smuk og romantisk indbydelse til et bryllup sammen. Andre festlige lejligheder kan være;

  • Barnedåb; Selvom festen måske er lille, er det vigtigt at dine indbydelser fortæller mange informative ting. Der er mange i de ældre generationer, der ikke er inde i computerteknologien og derfor værdsætter de en personlig indbydelse til fest!
  • Børnefødselsdag; Der er mange overvejelser, omkring det at skulle afholde en børnefødselsdag. Hvis du ikke er klar over det, kan du måske prøve at huske tilbage, til din egen barndom og genkalde de bedste fødselsdage.
  • Konfirmation; En stor dag, ikke mindst for konfirmanden. En indbydelse til konfirmationsfest kan skrues sammen på mange måder, læs med i linket indbydelse til konfirmation, og få et indblik i hvad du skal være opmærksom på!
  • Fødselsdag; Også en relevant begivenhed for en indbydelse. Det er ikke blot disse dage hvorpå man fejrer et tal og en begivenhed, det kan også være i forbindelse med jubilæum, receptioner, frokoster eller andre festlige begivenheder.


Hvad skal der med i en indbydelse til fest?

Afstem gerne forventninger inden en fest. Derfor er det en god idé, at finde frem til hvad alle ønsker. Er din kommende ægtefælle enig med dig om detaljerne? Er der økonomisk bistand fra nogle, der så også skal spørges? Har en konfirmand et forhold til sin egen konfirmation? Skal en barnedåb være traditionel? Vil min søn eller datter, det samme som jeg vil, til deres fødselsdag? Osv. Der er mange overvejelser inden i kaster jer ud i selve udformningen af jeres indbydelser.

Børnefødselsdage er måske knap så væsentlige, men de kræver alligevel information til deltagerne om selve festen. Og derimellem er selvfølgelig konfirmationer, barnedåb og andre fester. Husk derfor ikke at glemme; Adresser på de inviterede, dato, kirketid, middagsklokkeslæt, sted, ønskeliste, dress code, hvis der er sådan en, tema, S.U. – svar udbedes, og afsenderinformation. Så har du de vigtigste elementer for indbydelser til diverse fester og deres indhold. Indbydelser skal sendes i god tid! Derfor skal man booke sted, musik, indslag og andre dele til festen i god tid.